Enkele reis

SINT ANNEN

Uw postcode: 9796

Enkele reis met de Taxi van SINT ANNEN 9796 naar Schiphol

225

Reserveer

Taxi van SINT ANNEN 9796 naar Schiphol

Deze reis kost: 225

Er worden bij ons geen concessies gedaan wat betreft de service en kwaliteit.

U kunt zelf berekenen wat een Schipholtaxi kost vanaf uw huisadres of hotel naar Schiphol. Daaropvolgend kunt u meteen uw boeking aanmaken. Wij reageren dan in de regel binnen enkele uren met een bevestiging. Heeft u een Schipholtaxi nodig binnen 10 uur, dan is het verstandiger om ons even te bellen en naar de beschikbaarheid te informeren.
Mochten er problemen zijn of onduidelijkheden bij het boeken, dan kunt u ons altijd even bellen op 06-51892000. Wij helpen u dan bij het maken van de boeking of voeren de boeking voor u in.
Wilt u gebruik maken van extra services, zoals gasten laten ophalen bij de aankomsthal, of ophalen van mensen op meerdere adressen, bel dan voor een offerte op maat.

Een goede prijs en kwaliteit kunnen uitstekend gecombineerd worden! Dat bewijzen we al 10 jaar.

Bij Taxi naar Schiphol kunt u op een voordelige manier van en naar Schiphol reizen. Vaak wordt er gedacht dat reizen per taxi naar Schiphol duur is, niet bij Taxi naar Schiphol. Doordat wij goede chauffeurs aan ons verbonden hebben kunnen we de prijzen zo laag houden. En het is het comfortabeler om per taxi naar Schiphol te reizen. Van deur tot deur.

Wanneer u met Taxi naar Schiphol reist zult u als een vorst behandeld worden. Voor ons bent u niet één van de vele klanten. Wij hopen namelijk dat onze taxiservice u bevalt en wij in de toekomst weer op u kunnen rekenen. Wij hebben een fling aantal vaste klanten die al 10 jaar met ons reizen.

Wij willen u een vertrouwd gevoel geven tijdens de taxirit naar Schiphol.

Een taxi naar Schiphol kunt u eenvoudig boeken via het invullen van de plaats of postcode op onze website. U kunt onmiddellijk de prijzen zien die wij hanteren. Eventueel kunt u direct uw terugreis boeken. Wanneer u ook uw terugreis boekt ontvangt u korting op de ritprijs.

Taxi Schiphol

Wij verzorgen uw taxivervoer van en naar Schiphol vanuit het gehele land. Bij ons kunt u ervan verzekerd zijn dat er een nette chauffeur bij u voor komt rijden, die uitstekend Nederlands spreekt. Niet onbelangrijk is dat wij tot de goedkoopste taxiondernemingen behoren op het gebied van luchthavenvervoer. Voor een betrouwbare en goedkope Schipholtaxi, bent u bij ons dus aan het juiste adres.
Transport Solutions Holland
Kepplerstraat 43
1501 XC, Zaandam
085-0607745
[email protected]
www.snelnaarschiphol.nl
BTW: NL138730465B03
KvK : 71201505